Hardi is een merk van
Hardi

Veldspuit met precisietechniek

Homburg Holland importeur van Hardi

Een veldspuit van HARDI

Minder gebruik van spuitmiddel én een optimale dekking van het gewas … dát bespaart kosten. En spaart het milieu. De oplossing: een veldspuit van de gerenommeerde fabrikant HARDI. Deze nieuwste generatie spuitmachine levert precies wat nodig is voor een gewasbehandeling met precisie. Dit is te danken aan nuchtere vondsten en geavanceerde technieken.

Precisie-­dosering met de HARDI-­veldspuit

Welke HARDI-­veldspuit en bijbehorende technieken u ook wenst, u kiest altijd voor precisie-­dosering. Want dát is het specialisme van HARDI. Steeds beter, slimmer en zuiniger. De opbrengst voor u? Comfort en gemak. Precisie. En vooral: een concrete geldbesparing.

Elk type veldspuit, ook voor ú

HARDI is toonaangevend in spuitmachines. We leveren deze in gedragen, getrokken en zelfrijdende uitvoering. HARDI levert elk type veldspuit, ook voor úw business. Lees meer over:

• Zelfrijdende spuiten
• Opbouwspuiten
• Getrokken veldspuiten
• Gedragen veldspuiten
• Twin luchtondersteunde spuitbomen
• Hand-­ en rugspuiten

 

Homburg Holland

Homburg Holland, gevestigd in Stiens (Frl) is sinds 1961 importeur van het merk HARDI veldspuiten. Met haar decennia lange ervaring mag Homburg zich absoluut een specialist in spuittechniek noemen. Deze techniek is gericht op precisielandbouw, waarbij minimalisatie van het middelengebruik centraal staat.

'Precies wat nodig is' is het treffende motto van Homburg Holland. Wij helpen u graag verder!

 

                 

Veldspuit met precisietechniek
Agenda

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!