Hardi is een merk van
Hardi

Adviseur spuitdoppen

Uitstekend presterende kwaliteitsdoppen van HARDI

Het HARDI productassortiment omvat een serie uitstekend presterende kwaliteitsdoppen, die hoofdzakelijk worden toegepast in de land- en tuinbouw. 

Elke toediening met bestrijdingsmiddelen waarbij nauwkeurige verdeling en optimale bedekking hoofdzaken zijn, wordt van belang geacht.

Kunstmesttoediening met een minimale bladverbranding en een optimale verdeling is een belangrijk punt. Spuitdoppen met driftreductie voor toediening onder suboptimale omstandigheden maken het assortiment compleet.

Spuitdoppen voor akkerbouwgewassen

HARDI maakt de COLOR TIPS, waarbij de spuitdoppen worden geïntegreerd in kleurgecodeerde SNAPFIT dophouders en voorziet daarmee in de behoefte aan meer gebruikersveiligheid en gemakkelijk herkenbare spuitdopafmetingen.

Daarnaast fabriceren wij ook spuitdoppen voor kassen (bevochtigings- en spoeldoppen) en worden onze doppen ook in een grote verscheidenheid aan industriële toepassingen gebruikt.

Met genoegen introduceren wij een spiksplinternieuwe serie spuitdoppen volgens de ISO-normen, die onder meer standaard 110° spleetdoppen omvat.

Apps maken uw werk gebruiksvriendelijker.

U kunt nu gratis de Nozzle Calculator app downloaden voor uw Iphone en Smartphone. Hieronder zit u de link van HARDI International.

App downloaden waarna u kiest voor iPhone of Android.

 

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!