Hardi is een merk van
Hardi

Homburg Holland in de prijzen!

Feest!!!

Tijdens de AgriTechnica in Hannover (van 12 tot en met 18 november 2017) won Homburg Holland via Ag Leader een award. Op de stand van Ag Leader Technology werden op maandagavond verschillende awards uitgereikt aan distributeurs.

Homburg Holland viel in de prijzen voor haar opmerkelijke inzet wat betreft marketingactiviteiten. Een prachtig compliment waar wij heel blij mee zijn! Geert Jan Giesberts nam namens Homburg Holland de award in ontvangst. Op de stand van Ag Leader werd daarna nog lang nagepraat en geborreld.

Väderstad ontving dinsdag 14 november een award voor "Machine of the Year 2018" voor haar Väderstad CrossCutter Disc. U zult aankomende week meer hierover in de pers vernemen..........

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!