Hardi is een merk van
Hardi

Hoe moet er vanaf 1-1-2018 worden gespoten?

Uit de markt komt de vraag naar duidelijkheid: Hoe moet er vanaf 1 januari 2018 worden gespoten? Als Homburg Holland volgen wij alle ontwikkelingen op de voet. Daarom hebben wij een overzichtelijke download geschreven waarin u rustig alle ins en outs kunt nalezen over wet- en regelgeving omtrent spuittechniek. DOWNLOAD HIER

HARDI ‘EASY’ TWIN BIEDT KANSEN VOOR U!
Uiteraard zijn wij blij dat met name onze luchtondersteuning-filosofie op is genomen in het Activiteitenbesluit. De voordelen van het effectief spuiten met TwinForce-luchtondersteuning voor u zijn helder:
• 75% driftreductie met STANDAARD spuitdop.
• 97,5% driftreductie met een DRD 50% driftreductiespuitdop en spuitdophoogte 50cm.
• 99% driftreductie met een DRD 75% spuitdop, dophoogte 50cm + 12km/h, in aanvraag.
• Sneller spuiten, capaciteitsvergroting met 100%.
• Tot 30% besparen op beschermingsmiddelen.
• Optimale indringing en bedekking. Kleine druppels geven in de meeste gevallen een beter biologisch effect, HARDI TWIN FORCE geeft u de mogelijkheid om kleine druppels te gebruiken, dit betekent minder af/uitspoeling.

ACTIE - ACTIE
Mocht u denken dat spuiten met luchtondersteuning ‘moeilijk, hogere wiskunde en lastig’ is, dan bewijzen wij graag het tegendeel. Daarom hebben wij het volgende aanbod samengesteld – HARDI ‘EASY’ TWIN.
Wanneer u een spuit met TWIN FORCE techniek aanschaft, ontvangt u intensieve begeleiding in het veld van onze productspecialisten. Voorafgaand brengt u een bedrijfsbezoek aan de HARDI fabriek in Denemarken waar u wordt getraind door een HARDI agronoom.
Naast deze intensieve kennisdeling, bieden wij de HARDI TWIN nu tijdelijk aan met extra korting. Ook is het mogelijk om een machine zeer gunstig te financieren.

Mocht u vragen hebben, bel dan gerust naar Homburg Holland, telnr. 058 257 1555 of naar één van onze productspecialisten bij u in de buurt.
Ron Smit - Noord- en Oost Nederland - telnr. 06 52 86 49 68
Niel Scholtens - West Nederland - telnr. 06 57 50 66 00
Marijn van den Akker - Zuid Nederland - telnr. 06 36 14 92 57

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!