Hardi is een merk van
Hardi

HARDI EASY TWIN ACTIE 2017

75 - 95% driftreductie met Twin Force luchtondersteuning: HARDI ACTIE!

Importeur Homburg Holland in Stiens maakt de aankoop van een HARDI veldspuit, voorzien van Easy Twin Force luchtondersteuning extra aantrekkelijk. De extra’s zijn: financiering op maat, korting op diverse opties, training op maat door HARDI agronoom, een gratis bezoek aan de HARDI fabriek in Denemarken én Easy Twin begeleiding in het veld door een Homburg-HARDI specialist. De actie loopt tot 1 februari 2018.

HARDI onderscheidt zich nadrukkelijk door de toepassing van Twin Force luchtondersteuning. Per 1 januari verandert de wetgeving waardoor de Hardi Twin Force gekwalificeerd is als 75% driftreducerend systeem, waarbij de standaard spuitdop gebruikt mag worden. Maar liefst 95% reductie wordt zelfs behaald met een 50% driftarme spuitdop. Hiermee komt HARDI tegemoet aan de strengste gewasbeschermingsregels.

TWIN luchtondersteuning:
- voldoet dus aan het nieuwe activiteitenbesluit,
- bespaart tot 35 procent op gewasbeschermingsmiddelen,
- verdubbelt de capaciteit van de spuitmachine,
- staat garant voor een betere bedekking en indringing in het gewas
- meerjarige ervaringen van TWIN klanten tonen aan dat driftreductie uitstekend is te combineren met goede spuitresultaten.

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!