Hardi is een merk van
Hardi

ATH was geweldig!

Vorige week stonden we van 12 t/m 15 september op Agro Techniek Holland. In de aanloop naar de beurs zonden we 7 noviteiten in en werden we geselecteerd als 1 van de 10 genomineerden voor de Bronzen Sikkel. Op de eerste beursdag was de uitreiking en wonnen we tot onze grote verrassing de 3e prijs met WaterXTR. WaterXTR brengt de pH waarde naar beneden door middel van CO2 injectie. Lees hier meer over deze innovatie.

De pers wist onze stand goed te vinden, mede door de WaterXTR. Echter, ook het demoterrein trok veel bekijks. Hier stonden de 3 zelfrijders; de Hellios, de nieuwe Alpha en de HeroW met vernieuwde cabine. Bezoekers konden proefrijden om zelf te ervaren hoe het rijdt op de Hellios (bomen vóórop de spuit) of  bijvoorbeeld de HeroW (compacte zelfrijder met veel zicht in de cabine).

Homburg Holland kijkt terug op een goede beurs waar we veel relaties hebben gesproken; zowel veel dealers, klanten als potentiele klanten. Bedankt voor uw bezoek! Hieronder ziet u enkele foto's van ATH 2018.

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!