Hardi is een merk van
Hardi

Artikel: Hardi Twin Force 99% driftreductieklasse

In het blad Groenten & Fruit (16 maart 2018) staat een interessant artikel met de tekst 'Morsloos reinigen en 75% drifreductie'.
Aan de verplichting te voorkomen dat er restvloeistof of middel in het riool- of oppervlaktewater verdwijnt, is niets veranderd. Echter, wel hoe om te gaan met drift! Spuiten mag alleen nog met 75% driftreducerende doppen/spuittechnieken.

Dit houdt de gemoederen bezig in Nederland en Belgie. Er worden daarom ook veel onderzoeken gedaan en de verschillende technieken worden met nauwkeurig beoordeeld en vergeleken. 
Op dit moment komt de Hardi Twin Force als machine in aanmerking voor minstens 75% driftreducerend en zelfs met de juiste doppen tot de driftreductieklasse 99%.

Lees het artikel hier.

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!