Hardi is een merk van
Hardi

Ag Leader deelt 25 SMS licenties uit!

Actie:
Homburg Holland en Ag Leader lenen dit jaar, in combinatie met een drietal trainingen, 25 licenties SMS basic uit! De gebruiker/klant kan een jaar lang SMS onbeperkt gebruiken, zonder enige aankoop- of financiële verplichting. Hij/zij kan hiermee de mogelijkheden verkennen, zich verdiepen, kijken en beoordelen of SMS een geschikt pakket is.

Doelgroep:
Potentiële gebruikers die nog geen SMS hebben. Dit kunnen Ag Leader gebruikers zijn, maar ze mogen ook GPS van andere merken (b.v. John Deere, Trimble) gebruiken.
Deelname is mogelijk voor telers, maar ook voor agronomen en adviseurs die meer willen gaan werken met taakkaarten, teeltregistratie, importeren en exporteren van data etc.

Training:
Homburg Holland organiseert voor de deelnemende gebruikers, in samenwerking met Ag Leader EMEA een drietal trainingen (met voorlopige data):
• Introductie SMS: installatie, instellingen, van start (27 februari)
• Tussen training voor wat diepgang (7 juni)
• Verdieping, vragen en evaluatie (20 november)
Per training kan, naast de gebruiker, maximaal 1 extra persoon deelnemen (een collega of
de dealer/adviseur). Hand-outs van de training worden beschikbaar gesteld en
Ag Leader zal tijdens de training voorzien in de betreffende licenties.

Aanmelden:
Aanmelden kan tot 1 februari via Abeltje van Vliet (avv@homburg-holland.com) of Geert-Jan Giesberts (gjg@homburg-holland.com) per mail. In deze mail ontvangen wij graag de betreffende contactgegevens van de aanmelding (NAW van de deelnemer, welke branche, welke ervaring met precisielandbouw, wel/geen Ag Leader klant enz.).

Mocht u interesse of vragen hebben, dan kunt u altijd bellen naar Homburg Holland telnr. 058 257 1555.

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!